Een Cursus in Wonderen

In de wolken

Want niemand die het lied van de Hemel hoort zal verstoken blijven van een stem die haar kracht toevoegt en nog melodieuzer maakt. En hoe groot zal de vreugde in de Hemel zijn wanneer jij jouw stem voegt in het machtige koor dat de Liefde van God bezingt!

Een Cursus in Wonderen is een grote bron van inspiratie voor mij. Zij geeft een zuiver non-dualistische kijk op de werkelijkheid zonder voorbij te gaan aan de dualistische relatieve werkelijkheid waarin wij ons dagelijks lijken te bevinden. De Cursus brengt voor mij spiritualiteit, religie, psychotherapie, muziek en verbindende communicatie op meesterlijke wijze samen waardoor zij mij zowel diep raakt in een weten over Eenheid en een Liefde die voorbij is aan alles wat wij hier op aarde kunnen weten en proeven. Maar ook geeft zij mij handvatten om in mijn dagelijks leven de werking van mijn ego te doorzien. Zij houdt mij een spiegel voor zonder oordeel. Een liefdevolle spiegel over wie ik niet ben en hoe ik mijzelf voortdurend gevangen houdt in een illusie over mijzelf en over anderen. Maar ook een prachtige spiegel over wie ik wél ben en wat ik kan doen om mij mijn ware aard steeds dieper en vollediger te realiseren.

Sinds 2015 geef ik interactieve lezingen over een Cursus in Wonderen waarin muziek altijd een ondersteunende rol speelt.

Eerstvolgende lezing en mantraconcert:

Thema: “Het vergeten lied”

In ieder van ons is een groot verlangen naar oneindige schoonheid en harmonie. De Cursus leert ons dat dit verlangen voortkomt uit een stille herinnering aan de Eenheid die ons ware Thuis is – Krishna

Muziek is een prachtige poort naar de herinnering van dit Thuis. In deze lezing gaan we in op hoe de Cursus muziek gebruikt als metafoor voor dit proces van herinneren en we zullen zelf muziek beleven om diep te raken aan het Vergeten Lied in ons.

Datum: Zondag 4 februari
Locatie: De Kapel , Voorst
Tijd: van 10 tot 12.30 u. (inloop 9.30 u.) en 14.00 tot 16.30 uur mantraconcert
Bijdrage: € 17,50,- p.p. (incl. koffie / thee)
Van 14.00 u. tot 16.30 u. zal Erica, samen met gitarist en zanger Marcel Verheugd, een mantra-concert geven. Entree € 15,-. Totaalprijs voor de hele dag € 30,-