Mantra -en klankconcerten

Mantraconcerten ‘Vamos Cantar’

Er zijn poorten in de hemel die alleen voor gezang openen – De Zohar

De hemel is geen plaats en evenmin een toestand. Het is louter een gewaarzijn van volmaakte Eenheid – Een cursus in wonderen.

Wat volmaakte Eenheid is kunnen wij met ons menselijk brein onmogelijk bevatten. En toch is in ons een herinnering aan en een voortdurend verlangen naar eenheid, naar het kennen en ervaren van de Bron van ons bestaan. De aardse equivalent hiervan is: een diep verlangen naar samen, naar verbinding, naar schoonheid, naar diepe stilte en naar ware vreugde. In de schoonheid van muziek en poëzie, in de magie van samen musiceren, in de vreugde van samen zingen en in de diepte van samen stil zijn, vinden we poorten die ons helpen herinneren en helen.

Vanaf februari 2018 starten we met een nieuwe serie mantraconcerten. In het afgelopen jaar is een intensieve muzikale samenwerking ontstaan tussen Erica en zanger/gitarist Marcel Verheugd waardoor de mantra concerten langzaam ontwikkelen naar een nieuwe vorm. Marcel zette diverse teksten van Erica op muziek die zij samen doorcomponeerden naar bijpassende mantra’s. De mantraconcerten worden vormgegeven rond een verdiepend thema en willen inspiratie bieden via teksten en meditatie. We zoeken verbinding en vreugde in het samen zingen van de mantra’s. En we bieden ruimte aan verstilling en schoonheid via de muziek en stiltemomenten. Naast Marcel en Erica zullen er verschillende gastmuzikanten een bijdrage leveren voor de muzikale verrijking en verdieping.

Geplande mantraconcerten:

Datum: zaterdag 31 maart
Tijd: 20.30 – 21.30 uur
Locatie: de Kapel in Voorst
Bijdrage: €15,-

Datum: Zaterdag 26 mei
Locatie wordt later bekend gemaakt.

Datum: Zaterdag 28 juli
Locatie: Isis Sophia in Dalfsen

Datum: Zaterdag 29 september
Locatie: Isis Sophia in Dalfsen.

Klik hier om je aan te melden.