Mantra -en klankconcerten

Ligconcert: winter
Een heerlijk moment voor jezelf, puur om op te laden en te ontspannen. Comfortabel liggend, hoef je even helemaal niets te doen, terwijl de klanken en de muziek op je inspelen. Deze editie staat in het teken van de winter en de specifieke kwaliteit die dit jaargetijde met zich meebrengt.

Data: 22 december (winter)
Tijd: 19.30 – 21.30 uur (inloop 19.15 uur)
Locatie: De Open Ruimte in Almere
Docent: Monique Neefjes
Bijdrage: €15,-

 

Zangmiddag met mantra’s, stilte en andere zieleklanken.

Er zijn zeer veel goede redenen om te zingen. ‘Laten we zingen!’ is een middag waarin we onze stemmen willen samen brengen in het zingen van mantra’s en andere zieleliederen.

Het is mijn ervaring dat zingen en stil zijn daar buitengewoon behulpzaam in zijn. Ik bevrijd mijn geest even van mijn dagelijkse zorgen en ‘drukzaamheden’ en laat me meenemen door de muziek. Ik richt mijn aandacht naar binnen, waar ik mij kan verbinden met de diepere en hogere dimensie van mijn bestaan die ik in het dagelijks leven zo makkelijk vergeet. De vrede die ik daar ontmoet is mij dierbaar en voor ik het weet is mijn zingen een danklied en een lofzang geworden. Weet je van harte welkom! Jouw stem is niet alleen welkom, precies zoals die is, maar zelfs zeer gewenst. Klik hier van een impressie van de vorige mantramiddag.

Datum:  ntb
Locatie: De Kapel in Voorst
Tijd: 14.00 – 17.00 uur
Bijdrage: € 15,00

Voor meer informatie of om je aan te melden klik hier.

 

 

 

Klik hier om je aan te melden.