Meerdaagse workshops

Opfris / Warmhoudcursus: Zing je Ziel en Zaligheid
Twee weekenden voor mensen die een Jaartraining/Basisjaar hebben gevolgd bij Murali in de afgelopen 6 jaar. Ben je toe aan een volgende stap op je pad, of ben je inmiddels weer wat afgedwaald en verlang je naar een groep, naar expressie geven, of heb je behoefte aan antwoorden in je nieuwe situatie?

Data: 24 – 26 augustus en 8 – 10 februari 2018
Tijd: donderdag 14.00 – zaterdag 16.00 uur
Locatie: Vijfmorgenland in Brummen
Docent: Margo Bosman
Bijdrage: €770,- inclusief maaltijden en verblijf

Laat je hart spreken! Traject verbindende Communicatie met stemexpressie.
Als we werkelijk op zoek zijn naar een verbinding met anderen waarin we onszelf kunnen zijn, is verbindende communicatie een belangrijke sleutel. In dit traject kun je een diepgaande ervaring opdoen in het openen, herkennen en erkennen van jouw innerlijke waarheid en leer je dat op een liefdevolle en oordeelloze wijze naar buiten te brengen. Ook leer je de behoeften van de ander achter de oordelen te begrijpen en te horen. Thema’s als grenzen, behoeften, boosheid en conflict, inspiratie, wezenlijk contact, liefde en relaties komen aan bod. De groep is je directe oefenveld. Door het wekelijkse contact heb je de gelegenheid om deze wijze van communicatie in je leven met ondersteuning toe te passen en zo patronen, situaties en relaties te transformeren.

Data: 7 x wekelijks op vrijdag vanaf 1 september
Tijd: 13:00 tot 17:30
Locatie: Rijnkade 72 in Woerden
Docent: Margo Bosman
Bijdrage: €350

Leergang voor partners: Het Lied van jouw Liefdesrelatie
Deze leerweg is voor partners die op zoek zijn naar meer intimiteit, verbinding, seksualiteit, genot en vreugde in zichzelf en in hun relatie. Partners die toegewijd zijn de liefde te leren, dankzij, voor en met elkaar. Lees meer.

Data: 16 – 18 november, 25 – 27 januari en 22 – 24 maart 2018,
Tijd: donderdag 20.00 tot zaterdag 17.00 uur
Locatie: Centrum Oostraven, Epe
Docent: Erica Nap
Bijdrage: €1.480 per persoon, inclusief maaltijden en verblijf

introductieweekend Murali 
Een kennismaking met stembevrijding en vrije dansexpressie volgens het Muraligedachtengoed: een waardevol weekend om een wezenlijke stap te maken in het geven van expressie aan je werkelijke Zelf in een groep.

Datum: 19 -21 oktober.
Tijd: 14:00 op donderdag tot 16:00 op zaterdag.
Locatie: Vijfmorgenland Brummen
Docent: Margo Bosman
Bijdrage: €385

Retraite: de Muziek van de Stilte
Alle wonderen van het leven zijn al in ons aanwezig. Ze zingen je toe en de kunst is om ze te horen. Deze cursus is bedoeld om je bewust te worden hoe jouw hart tot je spreekt, hoe je daar op kunt leren vertrouwen en ruimte voor kunt maken in je dagelijks leven. Stilte, muziek, lichaamswerk en zang zijn de ingrediënten.

Data: 27 – 28 oktober
Tijd: vrijdag 11.00 – zaterdag 17.00 uur
Locatie: Vijfmorgenland te Brummen
Docent:  Monique Neefjes
Bijdrage: €320, inclusief verblijf en maaltijden

Schilderexpressietraject: Het geheim van manifestatie
Schilderen is een effectieve vorm van vrije zelfexpressie. In het schilderen wordt veel zichtbaar van hoe je in je leven met dingen omgaat.Dit traject gaat over manifestatie: Om in het moment aanwezig te zijn en tegelijkertijd ergens naartoe te werken: door het zich te laten ontvouwen. Tijdens dit traject leren we vanuit het hart leven door je stroom te volgen, zowel in het schilderen als ook in je dagelijks leven.Het gaat over jezelf weer toestaan te mogen leren in plaats van te moeten kunnen. Vertrouwen te vinden in jouw vermogen tot groei en los te komen in jouw expressie en creativiteit.  Je hoeft geen schilderervaring te hebben om aan deze cursus deel te nemen. Je krijgt huiswerkopdrachten, dus er wordt tijdens de cursus van je gevraagd zelf acrylverf aan te schaffen voor thuis.

Data: 6 september, 11 oktober, 1 november, 13 december en 3 januari van 10:30 tot 17:00.
Tijd: 10:30 tot 17:00 uur
Locatie: Het witte kerkje in Lunteren.
Docent: Margo Bosman
Bijdrage: € 425,- incl. materiaalkosten.

De magie van jouw creatiekracht
In dit 5-daagse traject kun je een volgende stap zetten op weg naar de vreugde die zich opent wanneer je weer luistert naar en uitdrukking geeft aan de stem van liefde in jou. Je groeit in liefde en kracht om te kiezen. Kiezen tussen de verschillende stemmen die vanbinnen klinken: de stem van liefde en de stem van angst. De stem van liefde is de stem van waarheid, overvloed en van pure creatie. De stem van angst is de stem van tekort, van afhankelijkheid en de stem die slechts reageren kan.Geluid (stem) en beweging (dans) zijn de meest primaire vormen van creatie en fantastische hulpmiddelen om ons te brengen tot de expressie van onze creatieve levenskracht.

Data: 22 september, 13 oktober, 10 november, 8 december en 22 december
Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Locatie: Het witte kerkje in Lunteren.
Docent: Christel Linssen
Bijdrage: €395,-

Voor meer informatie of aanmelden klik hier.