Meerdaagse workshops

Leergang voor partners: De Dans van Shiva en Shakti

Deze leerweg is voor partners die op zoek zijn naar meer intimiteit, verbinding, seksualiteit, genot en vreugde in zichzelf en in hun relatie. Partners die toegewijd zijn de liefde te leren, dankzij, voor en met elkaar. Lees meer.

Data: 16 – 18 november, 25 – 27 januari en 22 – 24 maart 2018,
Tijd: donderdag 20.00 tot zaterdag 17.00 uur
Locatie: Centrum Oostraven, Epe
Docent: Erica Nap
Bijdrage: €1.480 per persoon, inclusief maaltijden en verblijf

 

Tweewekelijkse groep: Dans je Hart

Dans je hart helpt je steeds vrijer te worden. Steeds vrijer om expressie te geven aan dat wat in jou klinkt; steeds authentieker. De dans helpt je je te verbinden met je vreugdevolle Zelf, de liefdevolle essentie die je ten diepste bent.

Data: tweewekelijks op donderdag
Tijd: Inloop vanaf 19:15, start Stipt 19:30 tot 21 uur
Locatie: De Vlindertuin in Heythuysen (L)
Bijdrage: 15 euro per keer
Docent: Christel Linssen

Introductieweekend Murali 
Een sprong van overgave, je laten vallen in een nieuwe ervaring die je beleving van de wereld kan veranderen. Een waardevol weekend om een wezenlijke stap te maken in het geven van expressie aan je werkelijke Zelf in een groep. Dit weekend geeft een diepgaande introductie in stembevrijding, dansexpressie, PRI en Verbindende Communicatie.

Datum: 19 -21 oktober.
Tijd: 14:00 op donderdag tot 16:00 op zaterdag.
Locatie: Vijfmorgenland Brummen
Docent: Margo Bosman
Bijdrage: €385

Retraite: de Muziek van de Stilte
Alle wonderen van het leven zijn al in ons aanwezig. Ze zingen je toe en de kunst is om ze te horen. Deze cursus is bedoeld om je bewust te worden hoe jouw hart tot je spreekt, hoe je daar op kunt leren vertrouwen en ruimte voor kunt maken in je dagelijks leven. Stilte, muziek, lichaamswerk en zang zijn de ingrediënten.

Data: 27 – 28 oktober
Tijd: vrijdag 11.00 – zaterdag 17.00 uur
Locatie: Vijfmorgenland te Brummen
Docent:  Monique Neefjes
Bijdrage: €320, inclusief verblijf en maaltijden

Traject: Zing & dans jouw Lied van Liefde.
In dit 5-daagse traject kun je een volgende stap zetten op weg naar de vreugde die zich opent wanneer je weer luistert naar en uitdrukking geeft aan de stem van liefde in jou. Je groeit in liefde en kracht om te kiezen. Kiezen tussen de verschillende stemmen die vanbinnen klinken: de stem van liefde en de stem van angst. De stem van liefde is de stem van waarheid, overvloed en van pure creatie. De stem van angst is de stem van tekort, van afhankelijkheid en de stem die slechts reageren kan.Geluid (stem) en beweging (dans) zijn de meest primaire vormen van creatie en fantastische hulpmiddelen om ons te brengen tot de expressie van onze creatieve levenskracht.

Data: 29 november, 20 december, 17 januari, 14 februari en 21 maart
Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Locatie: Vijfmorgenland, Brummen
Docent: Christel Linssen
Bijdrage: €395,-

 

Laat je hart spreken! Traject verbindende Communicatie
In dit traject kun je een diepgaande ervaring opdoen in het openen, herkennen en erkennen van jouw innerlijke waarheid en leer je dat op een liefdevolle en oordeelloze wijze naar buiten te brengen. Ook leer je de behoeften van de ander achter de oordelen te begrijpen en te horen. Thema’s als grenzen, behoeften, boosheid en conflict, inspiratie, wezenlijk contact, liefde en relaties komen aan bod.

Datum: 7 x wekelijks 4,5 uur, start in november
Locatie: Rijnkade 72, Woerden
Docent: Margo Bosman
Bijdrage: € 350,-

 

Weekend Vrije Creatieve Beeldende expressie: the Beauty of Being Me
Het thema van dit weekend is het eren van je Innerlijke Schoonheid. Elk kunstwerk is een soort gebed en een eerbetoon aan je Zelf en jouw geluk. Een weekend vol creatieve mogelijkheden: schilderen, tekenen, kleien, aquarel, pastelkrijt om je eigen visioenen vorm te geven. Je kunt ook dreamcatchers maken, beadwork leren, armbandjes knopen en mandalakleuren. Een heerlijk weekend om op te laden, tot je Zelf te komen en vooral om veel creatieve inspiratie op te doen!

Datum: 23-25 november
Tijd: donderdag 19.30 uur tot en met zaterdag 17.00 uur
Locatie: Vijfmorgenland te Brummen
Docent: Margo Bosman
Bijdrage: € 385,- (voor het gebruik van een aantal materialen als schildersdoeken, olieverf geldt een meerprijs; andere materialen zijn inbegrepen.)

Voor meer informatie of aanmelden klik hier.