Meerdaagse workshops

Tweewekelijkse groep: Dans je Hart

Dans je hart helpt je steeds vrijer te worden. Steeds vrijer om expressie te geven aan dat wat in jou klinkt; steeds authentieker. De dans helpt je je te verbinden met je vreugdevolle Zelf, de liefdevolle essentie die je ten diepste bent.

Data: tweewekelijks op donderdag
Tijd: Inloop vanaf 19:15, start Stipt 19:30 tot 21 uur
Locatie: De Vlindertuin in Heythuysen (L)
Bijdrage: 15 euro per keer
Docent: Christel Linssen

Traject verbindende communicatie: laat je hart spreken

In dit traject kun je een diepgaande ervaring opdoen in het openen, herkennen en erkennen van jouw innerlijke waarheid en leer je dat op een liefdevolle en oordeelloze wijze naar buiten te brengen. Ook leer je de behoeften van de ander achter de oordelen te begrijpen en te horen. Thema’s als grenzen, behoeften, boosheid en conflict, inspiratie, wezenlijk contact, liefde en relaties komen aan bod. De groep is je directe oefenveld. Door het wekelijkse contact heb je de gelegenheid om deze wijze van communicatie in je leven met ondersteuning toe te passen en zo patronen, situaties en relaties te transformeren.

Data: vanaf 3 februari (7x)
Tijd: 13.00 – 17.00 uur
Locatie: Woerden
Bijdrage: €350
Docent: Margo Bosman

Schildertraject: Het geheim van Manifestatie

Schilderen is een effectieve vorm van vrije zelfexpressie. In het schilderen wordt veel zichtbaar van hoe je in je leven met dingen omgaat. Het wordt direct zichtbaar en tastbaar, waardoor je ook de mogelijkheid hebt om te ervaren wat voor een effect het heeft wanneer je eens iets anders probeert dan je gewent bent met je hoofd te doen.. Je leert weer leren, ontdekken en spelen. En blijkt vaak veel meer te kunnen dan je denkt!

Data: vanaf 7 februari (5x)
Tijd: 10:30 – 17.00 uur
Locatie: Het witte kerkje in Lunteren
Bijdrage: €425 inclusief materialen
Docent: Margo Bosman

Traject stembevrijding: het vrije lied

In dit traject kun je ervaren wat stembevrijding en vrije dansexpressie voor je kunnen betekenen. Het leert je te leven in spontaniteit, vanuit je gevoel, vanuit je hart en zichtbaar in je waarheid. Het laten horen van je stem in groepsverband is een manier om te leren werkelijk jezelf te zijn, oude beperkingen en pijn te verwerken, je over te geven aan wat er is, de controle los te laten, contact te maken met je innerlijke kracht en je vanuit je hart te verbinden met anderen.

Data: vanaf 22 februari (5x)
Tijd: 10:30 – 17.00 uur
Locatie: Het witte kerkje in Lunteren
Bijdrage: €425 inclusief materialen
Docent: Margo Bosman