Meezing concerten

Feestelijke Van Oh naar Ohm

Op zondag 19 juli vier ik dat ik 50 jaar word, dat Murali 15 jaar bestaat én dat het schrijven van mijn boek en liedjes programma voltooid is. Ik neem je mee op de reis van OH naar OHM in meditaties, stembevrijding, muziek en overdenkingen.

Of en hoe en waar… alles is onzeker. Maar dát er iets zal zijn is wel zeker. Als je er bij wilt zijn kun je jouw belangstelling alvast kenbaar maken en dan houden we je op de hoogte.

Met Marcel Verheugd (gitaar en zang) en hopelijk nog meer muzikanten.

Locatie: ntb
Datum: 19 juli

Een reis van OH naar OHM, van Heimwee naar Huis

Diep in ieder van ons leeft het verlangen naar ons ware Thuis. Hoe dierbaar het leven ons ook kan zijn, er is altijd ook heimwee naar Dat wat we vergaten maar nooit echt! Mijn leven is een reis tussen Heimwee en Huis, tussen het verlangen naar (OH), en de herinnering aan Eenheid (OHM). Op die reis is muziek mijn eeuwig trouwe gids. Zij leerde mij zingen, de klanken en de woorden die mij helpen op mijn reis en waarmee ik anderen binnen mijn school mag helpen dezelfde reis te gaan. En nu zowaar, schrijf ik er een boek over. Wat een genade!

De Nederlandse liedjes die ik de afgelopen jaren schreef zijn samen met het boek een gids, een leidraad, een herinnering, een bemoediging en een duwtje in de rug voor ieder die verlangt en zoekt, die soms vindt en weer verliest, die weet en weer vergeet. Ga je mee op reis? In en naar jou? Mijn ziel wil zingen voor de jouwe en mijn ziel verlangt bovenal dat we samen zullen zingen!

Is geld een probleem om bij het concert te kunnen zijn? Neem dan contact op.

Klik hier om je aan te melden.