Mantraconcert Het Lied van de Vreugde

Geplande concerten:

21 december: Zing en dans de stilte van je hart – Erica Nap

En uiteindelijk is het heel eenvoudig
En zoals alles in dit universum
Is het muziek
Vind het lied in je hart
En zing het!
(Glenn Callens)

Biodanza leerde mij luisteren. Biodanza leerde mij stilvallen en de liefde en vreugde in mijn hart horen. Dansend leerde ik het lied van mijn hart zingen. Nog elke dag leer ik om van daaruit mijn leven vorm te geven.

In deze workshop nemen mijn partner Marcel Verheugd en ik je dansend mee in een muzikale reis naar binnen, naar de stilte van jouw hart, om daar de muziek te vinden die jij bent. In klank en dans brengen we vervolgens jouw stilte tot leven. Benieuwd hoe dat werkt? Kom dansen en ervaren!

Wil je erbij zijn op 21 december? Ga dan naar de website van Centrum Djoj Rotterdam voor meer informatie en om je aan te melden.

 

Concert – mantra’s – stembevrijding – stilte

Marcel Verheugd en Erica Nap brengen met hun mede-musici eigen originele composities op diepgaande teksten. De nummers gaan naadloos over in mantra’s die meegezongen kunnen worden. Om met hart en ziel mee te kunnen zingen nemen Marcel & Erica je van tevoren mee in een stukje hartopenende stembevrijding. Stilte zal een belangrijk onderdeel blijken van hun muziek.

“Wij delen graag onze muziek ter heling en verlichting van jouw pad en nodigen je van harte uit met ons mee te zingen met de mantra’s en affirmaties die elk lied kracht bijzetten en de vreugde die altijd in ons is voelbaar, wakker en groter maken.”

Absolute aanrader! Hun muziek heeft me tot diep in mijn ziel weten te raken en zelfs nu hoef ik er maar aan terug te denken en voel ik direct een enorme dankbaarheid en een intens verlangen om weer te mogen luisteren en meezingen.

Locatie: Studio Hartekracht, Paulus Potterstraat 12d, Zutphen
Datum: 22 december
Tijden: 14.30 – 17.00 uur
Bijdrage: vrijwillige bijdrage
Aanmelden: info@hartekrachtyoga.nl

 

Concert Nederlandse liedjes

Het afgelopen jaar heb ik veel Nederlandse liedjes geschreven die onderdeel gaan uitmaken van het boek dat ik aan het schrijven ben. Deze wil ik graag met je delen en uiteraard zingen we ook samen…. Ik kan niet anders!

De reis van Oh naar Ohm, de weg van verlangen naar vreugde, van buiten naar binnen en weer terug, langs de klanken en teksten die mijn reis begeleiden.

Locatie: ntb
Datum: ntb
Tijden: ntb
Bijdrage: ntb

 

Is geld een probleem om bij het concert te kunnen zijn? Neem dan contact op.

Klik hier om je aan te melden.