Meezing concerten

Feestelijke Van Oh naar Ohm

Op 19 juli was het zover. De vooravond van mijn 50e verjaardag en in het jaar van het 15-jarig jubileum van Murali, heb ik mijn ‘coming out’ met boek en liedjes. Ik ben heel blij! Nee helaas.. nog geen vaste exemplaren of cd’s. Dat is de volgende fase die ook zijn tijd zal vragen. Wat ik wel voor je heb, is de mogelijkheid om de inhoud te proeven middels de muziek die ik samen met vier fantastische muzikanten mag maken in een feestelijk van Oh naar Ohm concert.

Als stembevrijder en altijd verlangende sámen-zinger zat ik natuurlijk met een flink dilemma rond deze dag. Kan het wel doorgaan? Hoeveel mensen mogen er komen? Waar dan? Doen we het buiten of binnen? Kunnen we wel zingen? Vandaag hebben we de knoop doorgehakt. We doen een gedeelte binnen en een gedeelte buiten. Er kunnen maximaal 65 mensen komen. Iedereen heeft de mogelijkheid om op 1,5 meter afstand te zitten, tenzij je uit één gezin komt of toch al samen gereisd hebt. We zingen buiten en we hummen binnen. We ventileren ons rot en iedereen die ziek is, zelf kwetsbaar of veel in aanraking met kwetsbaren verzoeken we niet te komen. Omdat het aantal kaarten maar beperkt is willen we de ruimte graag bewaren voor volwassenen. Kinderen zijn een volgende keer, als we alle ruimte hebben, weer heel erg welkom.

Datum: Extra concert op 20 september
Locatie: De Proeflokalen te Zutphen
Zaal open: 13.30 uur
Start workshop & concert: 14.00 uur
Einde: 18.00 uur
Bijdrage: € 25,- per persoon

Een reis van OH naar OHM, van Heimwee naar Huis

Diep in ieder van ons leeft het verlangen naar ons ware Thuis. Hoe dierbaar het leven ons ook kan zijn, er is altijd ook heimwee naar Dat wat we vergaten maar nooit echt! Mijn leven is een reis tussen Heimwee en Huis, tussen het verlangen naar (OH), en de herinnering aan Eenheid (OHM). Op die reis is muziek mijn eeuwig trouwe gids. Zij leerde mij zingen, de klanken en de woorden die mij helpen op mijn reis en waarmee ik anderen binnen mijn school mag helpen dezelfde reis te gaan. En nu zowaar, schrijf ik er een boek over. Wat een genade!

De Nederlandse liedjes die ik de afgelopen jaren schreef zijn samen met het boek een gids, een leidraad, een herinnering, een bemoediging en een duwtje in de rug voor ieder die verlangt en zoekt, die soms vindt en weer verliest, die weet en weer vergeet. Ga je mee op reis? In en naar jou? Mijn ziel wil zingen voor de jouwe en mijn ziel verlangt bovenal dat we samen zullen zingen!

Klik hier om je aan te melden.