Mantraconcert Het Lied van de Vreugde

Geplande concerten:

Concert van Singing Soul Sisters, Erica Nap en Suyana Luz
Voor vrouwen en mannen!

 

 

 

 

 

 

 

Ik ontmoette Suyana vorig jaar tijdens een retreat en genoot enorm van de diepe stilte, schoonheid en warmte die zij brengt met haar muziek. Samen musiceren was zo’n groot feest dat we een zaadje planten in de hoop snel eens samen te kunnen spelen. En…. We hoefden niet eens heel lang te wachten. In het weekend van 23/24 november is Suyana in Nederland en op zondagmiddag 24 november staat ons eerste gezamenlijke concert gepland. Kom genieten van twee zingende swingende stillende soul sisters. Om te luisteren, om samen stil te zijn maar vooral natuurlijk ook.. om samen te zingen!!

Datum: 24 november
Locatie: Walkartkerk, Zeist
Tijd: ntb

 

Concert – mantra’s – stembevrijding – stilte

Marcel Verheugd en Erica Nap brengen met hun mede-musici eigen originele composities op diepgaande teksten. De nummers gaan naadloos over in mantra’s die meegezongen kunnen worden. Om met hart en ziel mee te kunnen zingen nemen Marcel & Erica je van tevoren mee in een stukje hartopenende stembevrijding. Stilte zal een belangrijk onderdeel blijken van hun muziek.

“Wij delen graag onze muziek ter heling en verlichting van jouw pad en nodigen je van harte uit met ons mee te zingen met de mantra’s en affirmaties die elk lied kracht bijzetten en de vreugde die altijd in ons is voelbaar, wakker en groter maken.”

Absolute aanrader! Hun muziek heeft me tot diep in mijn ziel weten te raken en zelfs nu hoef ik er maar aan terug te denken en voel ik direct een enorme dankbaarheid en een intens verlangen om weer te mogen luisteren en meezingen.

Datum: ntb

Is geld een probleem om bij het concert te kunnen zijn? Neem dan contact op.

Klik hier om je aan te melden.