Mantraconcert Het Lied van de Vreugde

Geplande concerten:

Try-out 

Op 24 november is er, bij voldoende belangstelling, een kleinschalig concert als try-out van de Nederlandstalige liedjes die ik in het afgelopen jaar geschreven heb en die onderdeel gaan uitmaken van het boek dat ik aan het schrijven ben. Mocht je hierbij aanwezig willen zijn, van harte welkom! (Uiteraard ook met samen zingen…. Ik kan niet anders!)

De reis van Oh naar Ohm, de weg van verlangen naar vreugde, van buiten naar binnen en weer terug, langs de klanken en teksten die mijn reis begeleidden.
Locatie: De Kaardebol Harenbergweg 1, Zutphen
Datum: 24 november
Tijden: 14.00 – 16.00 uur.
Bijdrage: € 12,50

 

Concert – mantra’s – stembevrijding – stilte

Marcel Verheugd en Erica Nap brengen met hun mede-musici eigen originele composities op diepgaande teksten. De nummers gaan naadloos over in mantra’s die meegezongen kunnen worden. Om met hart en ziel mee te kunnen zingen nemen Marcel & Erica je van tevoren mee in een stukje hartopenende stembevrijding. Stilte zal een belangrijk onderdeel blijken van hun muziek.

“Wij delen graag onze muziek ter heling en verlichting van jouw pad en nodigen je van harte uit met ons mee te zingen met de mantra’s en affirmaties die elk lied kracht bijzetten en de vreugde die altijd in ons is voelbaar, wakker en groter maken.”

Absolute aanrader! Hun muziek heeft me tot diep in mijn ziel weten te raken en zelfs nu hoef ik er maar aan terug te denken en voel ik direct een enorme dankbaarheid en een intens verlangen om weer te mogen luisteren en meezingen.

Datum: ntb

Is geld een probleem om bij het concert te kunnen zijn? Neem dan contact op.

Klik hier om je aan te melden.