Meezing-concert: Het Vergeten Lied

Een reis van OH naar OHM, van Heimwee naar Home

Diep in ieder van ons leeft het verlangen naar ons ware Thuis. Hoe dierbaar het leven ons ook kan zijn, er is altijd ook heimwee naar Dat wat we vergaten maar nooit echt! Mijn leven is een reis tussen Heimwee en Huis, tussen het verlangen naar (OH), en de herinnering aan Eenheid (OHM). Op die reis is muziek mijn eeuwig trouwe gids. Zij leerde mij zingen, de klanken en de woorden die mij helpen op mijn reis en waarmee ik anderen binnen mijn school mag helpen dezelfde reis te gaan.

De Nederlandse liedjes die ik de afgelopen jaren schreef zijn een gids, een leidraad, een herinnering, een bemoediging en een duwtje in de rug voor ieder die verlangt en zoekt, die soms vindt en weer verliest, die weet en weer vergeet. Ga je mee op reis? In en naar jou?

Mijn ziel wil zingen voor de jouwe en mijn ziel verlangt bovenal dat we samen zullen zingen. Want samen is thuis.

Volgende concert: ntb
Locatie:
Tijd:
Bijdrage:

 

Feestelijke Van Oh naar Ohm

Op zondag 19 juli 2020 vier ik dat ik 50 jaar word, dat Murali 15 jaar bestaat én dat het schrijven van mijn boek en liedjes programma voltooid is. Ik neem je mee van OH naar OHM in woord, stem, lied en dans! Een hele dag vol verstilling, verdieping, verbinding en vreugde!!! Opgeven kan al want vol is vol!!

Met Marcel Verheugd (gitaar en zang) , Monique Neefjes (zang), Renske Béguin (cello), Liesbeth Niesten (fluit) en percussie.

Locatie: De Kapel, Voorst
Datum: 19 juli
Tijden:10.30 – 17.00 uur
Bijdrage: €55,-

Is geld een probleem om bij het concert te kunnen zijn? Neem dan contact op.

Klik hier om je aan te melden.