Cursussen Vrije Zelfexpressie

Het Vergeten Lied

Het vergeten lied is het lied van vreugde, verbinding en vrijheid dat altijd diep in ons klinkt.

Oh is de klank van ons verlangen naar het horen en gehoor geven aan dat lied. Ohm is de vervulling daarvan. Ohm is de klank van eenheid. Al ons lijden komt voort uit het gevoel van afgescheidenheid en het diepe gevoel van tekort en eenzaamheid die daar het gevolg van is. Alle vreugde komt voort uit het herkennen van wie wij wél zijn en daar in alle vrijheid expressie aan geven.

De reis van OH naar OHM is een ontwikkelings-pad van acht fasen waarin ruimte geboden wordt aan deelnemers om zich te ontdoen van oude overtuigingen en blokkades en hun ware talent te ontdekken en te ontwikkelen. Een ruimte waarin de mogelijkheid ligt om de stem en het lichaam te bevrijden zodat het vrij is om zijn ware ‘lied’ te laten klinken.

De reis gaat via acht klanken die ieder een aspect van de innerlijke belevingswereld vertolken. Via stembevrijding, vrije dansexpressie, zelfonderzoek, psychologisch en emotioneel bewustwordingswerk, lichaamswerk, meditatie en verbindende communicatie vinden wij onze weg naar binnen en van daaruit weer naar buiten in vrije Zelfexpressie.

 

Korte cursus Vrije Zelfexpressie

Deze cursus biedt een verkorte reis van Oh naar Ohm in 6 losse dagen. Voor ieder die verlangt naar innerlijke en uiterlijke vrede, vrijheid en vreugde.

Data: 8 december, 12 januari, 15 februari, 29 maart, 19 april, 24 mei
Locatie: Proeflokalen Zutphen
Tijd:
10.30-16.30 uur
Kosten: €540,-

De introductiecursus is een eerste stap om het Vergeten Lied in jezelf te horen en haar te verklanken in woord en geluid. Het weekend bestaat uit twee dagen waarin we werken met bovengenoemde werkvormen. Aansluitend is er een helende reis dag: Journey to Joy. Deelnemers zijn vrij deze aanvullende dag wel of niet bij te wonen. De maximale groepsgrootte is 12 deelnemers.

Data: 24-26 april 2020 of 3-5 juli 2020
Kosten: Voor de tweedaagse zijn de kosten € 335,- Kosten voor het hele weekend, dus inclusief Journey to Joy zijn € 485,-.

 

De jaartraining bestaat uit 8 blokken waarin we de reis langs de 8 klanken maken. De blokken bestaan uit vijf weekenden en drie losse dagen, aangevuld met enkele intervisiebijeenkomsten en 1 privé sessie met Erica. Jouw bijdrage aan deze levensreis is €3.150,-. Dat is inclusief verblijf, catering, intensieve begeleiding, zweethut ceremonie en privé sessie.

Blok 1 & 2: OH & Aiai

Weekend met ceremonie:   25-27 oktober
Over verlangen en haar tegenkrachten

Dag: 22 november
Over hulp vragen

Blok 3 & 4: Help & Au

Weekend 17-19 januari

Over oude en nieuwe pijn

Dag 14 februari
Over grenzen

Blok 5: Ja

Weekend 13-15 maart
Over talent en missie

Blok 6: Alsjeblieft & Dankjewel

Weekend met ceremonie 10-12 april
Over communicatie vanuit waarachtigheid

Dag: 8 mei
De opmaat

Blok 7 & 8: Ohm

Weekend met ceremonie 5-7 juni
Over jouw hoogste waarheid

Een mens die de sprong waagt, wordt een instrument dat bespeeld wordt door de grote adem van het leven. De eigenaardigheden en restricties van de persoonlijkheid worden dan getransformeerd tot mogelijkheden waardoor de stille stem van het leven op een eigen manier klank kan aannemen. De persoonlijkheid die vibrerend gehoor geeft aan de grote adem, begint in woorden en handelen de levensmelodie ten gehore te brengen als het instrument dat zij is. (Hans Korteweg)

Is geld een probleem om aan de cursussen deel te nemen?
Neem dan contact op