Cursussen Vrije Zelfexpressie

Het Vergeten Lied

En in wezen is het eenvoudig
en zoals alles in dit universum
is het … muziek.
Vind het lied in je hart.
En zing het!

Glenn Callens

Het Vergeten Lied is het lied van vreugde, verbinding en vrijheid dat nog altijd diep in ons klinkt.

Oh is de klank van ons verlangen naar het horen en gehoor geven aan dat lied. Ohm is de vervulling daarvan, de klank van eenheid. Al ons lijden komt voort uit het gevoel van afgescheidenheid en het diepe gevoel van tekort en eenzaamheid die daar het gevolg van is. Alle vreugde komt voort uit het herkennen van wie wij wél zijn en daar in alle vrijheid expressie aan geven.De reis van OH naar OHM is een ontwikkelings-pad van acht fasen waarin ruimte geboden wordt aan deelnemers om zich te ontdoen van oude overtuigingen en blokkades en om hun ware stem, hun talent en hun eigen authentieke zelf te herinneren en te tot expressie te brengen.

Via stembevrijding, vrije dansexpressie, zelfonderzoek, psychologisch en emotioneel bewustwordingswerk, lichaamswerk, meditatie en verbindende communicatie vinden wij onze weg naar binnen en van daaruit weer naar buiten in vrije Zelfexpressie.

 

De introductiecursus is een eerste stap om het Vergeten Lied in jezelf te horen en haar te verklanken in woord en geluid. Het weekend bestaat uit twee dagen waarin we werken met bovengenoemde werkvormen. Aansluitend is er een helende reis dag: Journey to Joy. Deelnemers zijn vrij deze aanvullende dag wel of niet bij te wonen. Het introductieweekend is een opstapmogelijkheid naar de Octaaftraining.

Data: 11-13 september  (wachtlijst) of 20-22 november 2020 (wachtlijst)
Kosten: Voor de tweedaagse zijn de kosten €335,- Kosten voor het hele weekend, dus inclusief Journey to Joy zijn € 485,-. Overnachtingen en maaltijden zijn bij de prijs inbegrepen.
Tijd: vrijdag 11.00 uur tot zondag circa 17.00 uur

 

In januari 2021 start de eerste Octaaftraining, de opvolger van de eerdere jaartraining. De
Octaaftraining is een rijke en intensieve training waarbij we samen toebewegen naar de essentie van wie jij werkelijk bent. Doel is dat je de vrijheid herwint jouw ware stem te vinden en te laten klinken in deze wereld. We ontmoeten de kern van de blokkades die jou ervan weerhouden dit te doen en geven je tools om hierin iets nieuws te ontdekken.

De octaaf is vormgegeven rond de acht klanken die de reis naar vrije Zelfexpressie binnen
Murali bevatten, van Oh tot Ohm. De acht klanken vormen een beproefde leidraad en
mogelijkheid om de klanken van ons zielenlied te bevrijden.

De training bestaat uit acht dagen verspreid over een half jaar. De eerste vier dagen vinden plaats als cluster, van maandag t/m donderdag. Daarna volgen er twee losse dagen en we sluiten de training af met twee weekend dagen. De cursus bevat een privé sessie met Erica en een intervisie bijeenkomst waarin het geleerde samen met medecursisten wordt geoefend. Meer persoonlijke begeleiding is soms aan te raden en altijd mogelijk.

Omdat het verlies van de verbinding met het lied in ons hart, terug te voeren is naar een ver verleden (onze jeugd en ver daarvoor), vraagt het afleren onze oude patronen en overtuigingen een lange termijn traject. Dat geeft je de mogelijkheid om dat wat aangeboden wordt in de octaafdagen ook daadwerkelijk te integreren in je dagelijks leven. De veilige setting die we bieden en de intensieve begeleiding van onze trainers helpt om daadwerkelijk de stappen te zetten die je misschien al een heel leven verlangt en/of vermijdt.

Naast de Octaaftraining is het mogelijk de ceremonies bij te wonen die we aansluitend
aanbieden om jouw proces te verdiepen of juist te verlichten.

Datum: Start 11 januari 2021 (11-14 januari, 12 maart, een vrijdag in april, afsluiting: 5-6 juni)
Locatie: Land van Lisa te Rekken
Kosten: €1.975,- dat is inclusief overnachtingen, maaltijden en cursusmateriaal

Start vierdaagse: Oh, Help, Aiai en AU

  • Over verlangen en haar tegenkrachten
  • Over hulp vragen
  • Over oude en nieuwe pijn

Terugkomdag 1: Ja & Nee

  • Over talent en missie en grenzen

Terugkomdag 2: Ik

  • Over communicatie vanuit waarachtigheid

Afsluitende tweedaagse: Ik hou van jou & Ohm

  • De opmaat & één

Een mens die de sprong waagt, wordt een instrument dat bespeeld wordt door de grote adem van het leven. De eigenaardigheden en restricties van de persoonlijkheid worden dan getransformeerd tot mogelijkheden waardoor de stille stem van het leven op een eigen manier klank kan aannemen. De persoonlijkheid die vibrerend gehoor geeft aan de grote adem, begint in woorden en handelen de levensmelodie ten gehore te brengen als het instrument dat zij is. (Hans Korteweg)

Is geld een probleem om aan de cursussen deel te nemen?
Neem dan contact op