Een Cursus in Wonderen

In de wolken

Want niemand die het lied van de Hemel hoort zal verstoken blijven van een stem die haar kracht toevoegt en nog melodieuzer maakt. En hoe groot zal de vreugde in de Hemel zijn wanneer jij jouw stem voegt in het machtige koor dat de Liefde van God bezingt!

Een Cursus in Wonderen is een grote bron van inspiratie voor mij. Zij geeft een zuiver non-dualistische kijk op de werkelijkheid zonder voorbij te gaan aan de dualistische relatieve werkelijkheid waarin wij ons dagelijks lijken te bevinden. De Cursus brengt voor mij spiritualiteit, religie, psychotherapie, muziek en verbindende communicatie op meesterlijke wijze samen waardoor zij mij zowel diep raakt in een weten over Eenheid en een Liefde die voorbij is aan alles wat wij hier op aarde kunnen weten en proeven. Maar ook geeft zij mij handvatten om in mijn dagelijks leven de werking van mijn ego te doorzien. Zij houdt mij een spiegel voor zonder oordeel. Een liefdevolle spiegel over wie ik niet ben en hoe ik mijzelf voortdurend gevangen houdt in een illusie over mijzelf en over anderen. Maar ook een prachtige spiegel over wie ik wél ben en wat ik kan doen om mij mijn ware aard steeds dieper en vollediger te realiseren.

Sinds 2015 geef ik interactieve lezingen over een Cursus in Wonderen waarin muziek altijd een ondersteunende rol speelt.

Eerstvolgende lezing en mantraconcert

In ieder van ons is een groot verlangen naar oneindige schoonheid en harmonie.  – Krishna

Datum: ntb
Locatie:De Kapel in Voorst
Tijd: 10.30 – 12.30 (inloop vanaf 10.00)
Bijdrage: € 15,00,- p.p. (incl. koffie / thee)
Wil je ook bij het concert zijn dat Erica en gitarist en zanger Marcel Verheugd samen geven dan betaal je voor de hele dag € 30,-

Wekelijkse lezing

Vanaf oktober, in Zutphen, een ontmoeting rond thema’s uit Een Cursus in Wonderen. Elke avond start met een korte meditatie, daarna een kleine verhandeling rond het thema aangevuld met teksten uit de Cursus. Daarna onderzoeken we in onszelf hoe we de thema’s in ons dagelijks leven toe kunnen passen.

Voor mensen die nog niet bekend zijn met de Cursus maar ook voor mensen die dat wel zijn staat er een filmpje op YouTube met een inleiding in een Cursus in Wonderen. Zonder het metafysische plaatje dat de Cursus schetst is het heel moeilijk de Cursus en de stof die op deze avonden behandeld wordt te begrijpen. Van harte aanbevolen als je van plan bent één van de avonden of de lezingen te bezoeken.

  •  nieuwe data volgen binnenkort

Locatie: Bronsbergen 25-127, Zutphen
Tijd: 20.00 – 22.00 uur (inloop vanaf 19.30)
Bijdrage: € 10,00,- p.p. (incl. koffie / thee)

Klik hier om je aan te melden.