Biodanza verdiepingsweekend

In september start The Circle of Friendship met 5 prachtige weekenden in Land van Lisa. 5 inspirerende docenten presenteren 5 verdiepende thema’s. Een prachtige reis met een vaste groep. Samen eten, dansen, delen, slapen, lachen, huilen en samen verdiepen.

Van 5 tot en met 7 oktober geeft Erica het weekend:

Op de grens van jou en mij:

Van identiteit naar intimiteit

Wij mensen verlangen allemaal naar intimiteit maar ook naar onszelf kunnen blijven voelen in contact. De beweging van identiteit naar intimiteit is een voortdurende dans van ik naar wij. Om de ander in vrijheid en openheid te ontmoeten mogen we eerst onszelf en onze grenzen heel goed voelen. Van daaruit kunnen we de ander benaderen zonder onszelf te verliezen. Dit weekend onderzoeken we en dansen we rond deze soms spannende maar oh zo rijke grens.

Deelnamekosten
De verdiepingsweekenden zijn voor mensen met ruime Biodanza-ervaring (minimaal 2 jaar) en worden gegeven in het Nederlands of Engels. Het programma is van vrijdagavond 18.00 uur tot zondagmiddag 17.00 uur.

De kosten voor 5 weekenden zijn €975. Dat is 195,- euro per weekend all-in (voor heerlijk eten bereid door onze topkok Stefan (www.inspiratiekoker.nl), slapen en voor een verdiepende Biodanza workshop). Dit bedrag kan in 3 termijnen worden betaald. Een los weekend kost 245,- euro.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor deze weekenden via het contactformulier op de site van Land van Lisa of via de mail: info@landvanlisa.nl