Kennismaken

Erica Nap

Sinds 2005 verbind ik mijn naam aan het geven van coaching, trainingen, workshops en concerten vanuit een diep verlangen ‘aan het licht te brengen’ wat zo graag gezien en getransformeerd wil worden. Dat wat gezien en gevoeld mag worden komt in het licht, dat wat in het licht komt wordt heel. Murali, de school voor vrije Zelfexpressie die ontstond uit dit verlangen groeide uit tot een driejarige opleiding waarin stembevrijding, dans, en verbindende communicatie de middelen waren waarmee we de weg naar vrijheid en instrumentschap gingen. Met grote dankbaarheid voor de weg die het leven mij wees, voor alle gidsen en leraren op mijn pad, maak ik in 2019 een doorstart en ga ik verder als mijzelf; Erica Nap. Ik verheug mij, op het zich ontvouwende pad.

 

Marcel Verheugd

Mijn leven is muziek. Na mijn studie gitaar en geluidstechniek aan het conservatorium kwam ik terecht in de musicalwereld waar grootse prikkels en veelheid de boventoon voeren. Ik merkte al snel dat ik verlangde de extase te vinden juist in de verfijning van de akoestische gitaarklank en de diepgang van poëtische teksten. Deze ontwikkeling zette zich voort in mijn persoonlijke leven waar sensitieve aandacht in elk moment mijn beleving verdiept en verrijkt. Steeds meer vind ik de schoonheid van het leven in de verfijning, de verstilling en totale aanwezigheid in wat is. Samen met Erica wil ik mijn liefde voor de muziek, de dans, de sensitieve seksualiteit en de weg naar innerlijke vrijheid graag delen in de mantraconcerten en de cursussen die we samen geven.

Monique Neefjes

Zingen is van jongs af aan haar grote passie. Eerst om haar eigen stem te vinden; zij zong jarenlang als klassiek zangeres de sterren van de hemel. Tijdens het Basisjaar bij Murali werd het verlangen wakker om het wonder van je eigen stem op een dieper niveau te delen met anderen. Zo kwam het dat ze de opleiding tot stembevrijder deed bij Jan Kortie en later de opleiding tot begeleider Vrije Zelfexpressie bij Murali. Sinds vele jaren zingt zij met veel liefde de backing vocals op het secretariaat, en ondersteunt bij vele activiteiten.

 

Peter Olthoff

peter-olthofRond zijn 28ste zette hij zijn eerste schreden op het spirituele pad. Daar begon zijn zoektocht om gevoel en gevoeligheid te hervinden en het ijs rond zijn hart te laten smelten. Na vele omzwervingen is hij in 2012 bij Murali terecht gekomen. Met zijn toewijding, warmte, humor en organisatietalent is hij een grote steun in het team.